Täyteainehoidot

HOITOKOHTEET

PYSYVYYS

Täyteaine säilyy kudoksissa noin 5-12 kuukautta, jonka jälkeen se hajoaa vedeksi ja poistuu kehosta. Halutessasi voit ylläpitää tuloksia uusintakäsittelyllä. Usein ylläpitopistoksissa ainetta tarvitaan vähemmän kuin ensimmäisellä hoitokerralla.

täyteainehoidon kulku

Täyteainehoito on pistoshoito, johon varataan yleensä puolen tunnin aika. Halutessasi voit varata ajan minulle ilmaiseen konsultaatioon soittamalla tai lähettämällä viestin numeroon: 0505917976. Tavoitat minut myös sähköpostitse: info@wellnesskartano.com

Kun tulet täyteainehoitoon teen sinulle alkuhaastattelun, jonka jälkeen halutessasi hoitoalue puudutetaan. Tässä tilanteessa voit vielä hyvin keskustella toivomuksistasi kanssani. Sinun ei tarvitse pelätä radikaalia muutosta. Täyteainehoidon lopputulokset ovat luonnollisia ja väliaikaisia, vaikkakin heti havaittavissa. Hoitoa kutsutaan lounastuntitoimenpiteeksi, sillä toimenpiteen jälkeen voit tarvittaessa palata takaisin arkirutiiniesi pariin. On kuitenkin hyvä tietää, että huulten täytön jälkeen huulissa voi esiintyä turvotusta.