Tietoa minusta

Ammatiltani olen terveyden- ja sairaanhoitaja. Lisäksi olen saanut esteettisen lääkealan, CCAAM (Excellence in Medical Aesthetics) pätevyyden, olen käynyt useita eri esteettisen lääketieteen kursseja. Pääpainoni lienee täällä hetkellä täyteainehoidoissa.

 Ensimmäiseltä ammatiltani olen hieroja. Hieroja koulutuksen kävin v.2008, jonka jälkeen olen tehnyt aktiivisesti töitä erilaisten urheilijoiden, kuin myös tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsivien potilaiden kanssa. 2019 valmistuin kuntovalmentajaksi. Intohimoni ovat siis liikunta sekä estetiikka.

Terveydenhoitajana olen toiminut mm. odottavien äitien, lasten ja perheiden parissa. Olen aina ollut urheilullisesti aktiivinen, kolikon kääntöpuolena olen kokenut myös itsekin ikäviä urheiluvammoja. Kärsin aiemmin välilevytyräongelmasta, selkäongelman vuoksi tanssiharrastukseni jäi vähemmälle, mutta kuntosali tuli sitäkin tutummaksi ja tärkeäksi. Vuonna 2015 synnytin lapseni, samoihin aikoihin heräsi todellinen mielenkiinto Fitness urheilua kohtaan.

2017 aloitin tavoitteellisen treenaamiseen sekä solmin fitness-kisasopimuksen. Päämärätietoisen treenaamisen seuraamuksena saavutin Bikini fitneksen SM-5 sijan syksyn NFE 2018 -kisoissa. Kisaamisen jälkeen intohimo on siirtynyt yritykseeni ja esteettiseen hoitotyöhön.

 Urheilun lisäksi taideaineet ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Kuvataide on ollut vahvin alueeni, sieltä lienee peräisin intohimoni esteettiseen alaan kuin fitness -urheiluun.