Tietoa minusta

Ammatiltani olen terveyden- ja sairaanhoitaja. Lisäksi olen saanut esteettisen lääkealan, CCAAM (Excellence in Medical Aesthetics) pätevyyden. Ensimmäiseltä ammatiltani olen hieroja. Hieroja koulutuksen kävin v.2008, jonka jälkeen olen tehnyt aktiivisesti töitä erilaisten urheilijoiden, kuin myös tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsivien potilaiden kanssa.

Terveydenhoitajana olen toiminut mm. odottavien äitien, lasten ja perheiden parissa. Olen aina ollut urheilullisesti aktiivinen, kolikon kääntöpuolena olen kokenut myös ikäviä urheiluvammoja. Kärsin aiemmin välilevytyräongelmasta, jonka vuoksi selkäni operoitiin v.2010. Tämän johdosta tanssiharrastukseni jäi vähemmälle, mutta kuntosali tuli sitäkin tutummaksi ja tärkeäksi. Vuonna 2015 synnytin lapseni, samoihin aikoihin heräsi todellinen mielenkiinto Fitness urheilua kohtaan. V.2017 aloitin tavoitteellisen treenaamiseen sekä solmin fitness-kisasopimuksen.

Tavoitteenani oli kilpailla v.2018 keväällä, mutta tammikuussa 2018 selkäni vammautui maastavedon yhteydessä. Kipuni olivat sanoinkuvaamattoman voimakkaat ja pelkäsin joutuvani pyörätuoliin. Olin kuitenkin kuullut sähköterapiasta, ja päätin tehdä kaikkeni, jotta pystyisin vielä treenaamaan. Sain sähköterapiaa yhdeksän kertaa, jonka jälkeen hermokipuni olivat poissa. Tämä hoitomuoto oli itselleni uusi kokemus ja ihastuin siihen, koska sain siitä korvaamattoman avun.

Siksi haluan jakaa apua muillekin. Ilman hoitoa en olisi saavuttanut bikini fitneksen SM-5 sijaa syksyn Nordic FitnessExpo 2018 -kisoissa. Urheilun lisäksi taideaineet ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Kuvataide on ollut vahvin alueeni, sieltä lienee peräisin intohimoni esteettiseen alaan kuin myös fitnekseen ja kehonmuokkaukseen.

Viimeisenä mutta tärkeimpänä, kohtaan asiakkaan aina yksilönä ja yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Parasta mitä tämä terveyden- ja kauneudenhoitotyö minulle antaa, on nähdä oma kädenjälki ja yhtä aikaa onnellinen asiakas.